Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szabadidő képes leírás - Tisza-tó.tlap.hu
részletek »

Szabadidő - Tisza-tó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tisza-to.tlap.hu » Szabadidő
Keresés
Találatok száma - 13 db
Csónaktúrák a Tisza-tavon

Csónaktúrák a Tisza-tavon

Csónakos kirándulásokat szervezek és vezetek a Tisza-tó csodálatos világába. Nézze meg velem e rendkívüli, és egyedülállő élővilág csodáit, mesés madár, és növényvilágát, kényelmesen ülve, egy stabil katonai rohamcsónakból, egy tőb éves gyakorlati tapasztalattal, és szakmai multtal rendelkező, képzett túravezető kisléretében.

Eurostrand Camping

Eurostrand Camping

A Tisza-tó partján, Sarudon a szabadvízi stranddal egy területen helyezkedik el az Eurostrand és ifjúsági tábor egy nyugodt, fás, ligetes területen kialakítva, a pihenni vágyók számára. A strand területén lévő zöld- övezetben árnyas, ligetes réten tudunk szállást biztosítani igényesen felújított faházakban 4 ágyastól a 18 ágyasig.

Garantált élmények

Garantált élmények

2014-ben is elindult 19 szálláshely és 10 programgazda összefogásával a Tisza-tó négy évszakon átívelő kedvezménysorozata, mely a legnépszerűbb és legújabb programokat kínálja a térség felfedezését, a feltöltődést keresők számára. A korábbi, nagy sikerrel zárult Garantált élmények' akcióhoz képest még sokkal több kedvezményt biztosítanak a szolgáltatók, hiszen egész évben, az év minden napján felhasználható kuponokkal lehet részt venni a Tisza-tó legjobb programjain.

Horgász portál

Horgász portál

Szolgáltatások horgászok számára A tározó bővelkedik pontyban és egyéb békés halakban, egy jól megválasztott, etetett helyen majdnem biztos a fogás, nemritkán zsinórszaggató kapitális példányokkal küzdhetünk. A tó területén a finomszereléket kedvelő horgászok is megtalálják számításukat, az etetésükön megjelenő bodorkák, vörösszárnyúak és karikakeszegek mellett nagy kárászok, lapát dévérek és gyönyörű compók tehetik emlékezetessé horgászatukat.

Kerékpártúra ajánlatok a Tisza-tónál

Kerékpártúra ajánlatok a Tisza-tónál

Kerékpártúra útvonalak gyűjtésével foglalkozó oldal, amely célja, hogy segítse a kerékpártúrázókat kerékpártúra ajánlatokkal, kerékpárosbarát szálláshelyek ajánlásával, kerékpáros túrázással kapcsolatos információkkal. Az útvonalak aszfaltos illetve terepen történő kerékpártúrákkal is foglalkozik, megyék szerint tematikusan csoportosítva.

Kormorán Kikötő Tiszafüred

Kormorán Kikötő Tiszafüred

A több hektáros, a tiszai tájba illő létesítmény kényelmes, rendezett és biztonságos körülmények között várja a csónakokat, motorcsónakokat és jachtokat. Kikötőnk különlegessége a - vagyonvédelem és hullámzás szempontjából - nagy biztonságot nyújtó kikötőmedence. Itt található a sólyapálya is, amely a vízijárművek egyszerű, gyors és biztonságos vízre bocsátását szolgálja.

Magyar Országos Horgász Szövetség

Magyar Országos Horgász Szövetség

A Magyar Országos Horgász Szövetség hivatalos honlapja.A Tisza-tó horgászparadicsoma a Tisza-folyó duzzasztása következtében létrejött 127 km2-es, szigetekkel, félszigetekkel, holtágakkal rendelkező szép természeti környezetű, gazdag élővilágú víztározó. Az idelátogató, vízzel ismerkedő horgászok elé egy határtalan nyugalmat árasztó, sejtelmes és vadregényes vízivilág tárul. A tározó térre jellemző mozaikosság, a változó vízmélységű és adottságú területek, a duzzasztás időszakában és azon kívül is jó horgászati és fogási lehetőségeket nyújtanak. Szinte minden évszak kínálja a horgászati alkalmakat és horgászatilag kívánatos halfajok zsákmányolási lehetőségét. A Magyar Országos Horgász Szövetség 1974. augusztus 23. óta hasznosítója a Tisza-tó halászati jogának. A tározó építési időszakában komoly üzemszerűen folytatandó halászati elképzelések, tervek születtek, de a tározó nem végleges tervei szerinti kiépítéséhez nem történtek meg a halászat számára fontos mederrendezések, fakivágások, tuskóirtás.

Netszállás- Túrázás a Tisza-tónál

Netszállás- Túrázás a Tisza-tónál

Tisza-tó napjainkban kedvelt úti célja nemcsak a horgászoknak, a vízi sportok szerelmeseinek, hanem kiváló kirándulóhely gyermekes családoknak is. A környék nevezetességei, sok falu megőrzött népi kulturális emlékei tovább színesítik a tartalmas kirándulást, ha Ön a Tisza-tó vidékét választja. Tisza-tó kiválóan alkalmas vízitúrákhoz, a tó körül pedig gyalogos és kerékpáros felfedezések egyaránt tehetők.A szállások jelentős része a térségben magánszálláshelyeken működik, de a hotelek is egyre többféle, sokszor akciós ajánlattal szolgálnak, a pihenés, üdülés, nyaralás céljára, a Tisza-tó környékén a legváltozatosabb szállások találhatóak. Jelentős a gyógy turizmus miatt idelátogató vendégek száma is, számos gyógyfürdő, wellness programokat kínáló szállás, travel iroda kapcsolódik a Tisza-tó környékéhez. A tó környékén az utóbbi években a turisztikai szolgáltatások színvonala egyértelműen emelkedett.

Riviéra Vízisport - Tisza-tó

Riviéra Vízisport - Tisza-tó

Vállalkozásunkat 1990-ben alapítottuk azzal a szándékkal, hogy a vizi turizmus láncszemeként részt vállaljunk a Tisza-tó illetve Abádszalók fejlődésében. Folyamatosan bővülő szolgáltatásainkkal és eszközeinkkel szeretnénk felejthetetlen nyári élményt nyújtani a vizisportok szerelmeseinek. Riviéra Vízisport - ha szép nyarat akarsz!

Hirdetés
Szabics Kikötő Tiszafüred

Szabics Kikötő Tiszafüred

Kalandozások a vadregényes Tisza-tónál a Szabics kikötő és szabadidőparkból. Jégmadár Sétahajó A Szabics Kikötő és Szabadidőpart 2010. május 1-től egy 22 személyes sétahajót indít a Tisza-tavon kirándulni vágyók részére. A biztonságos, kényelmes és látványos utazást a hajó egyedi kialakítása és a minden túrához biztosított szakvezetés garantálja.

Tisza-tavi csónaktúrák

Tisza-tavi csónaktúrák

Csónaktúrák szervezése a Tisza-tavon motoros csónakkal. Vizi programok szervezése. Hétvégi és szabadidős viziprogram családoknak csoportoknak. Madár és természetfotós túrák. A tisza-tó természeti értékeinek és természeti szépségeinek a bemutása. És egyéb vizibarangolások. Csónaktúráim során elkalauzolom Önöket a Tisza-tó vadregényes érintetlen vízivilágába ahol csak a madárjár és mi.

Tisza-tavi Túraközpont Hálózat

Tisza-tavi Túraközpont Hálózat

A Nemzeti Parkok Hete sorozat 2007-ben indult útjára a Magyar Turizmus Zrt-vel karöltve, hagyományteremtő szándékkal azért, hogy a belföldi ökoturizmust fellendítse és a nemzeti parkokat mind szélesebb közönség előtt ismerté tegye. A programsorozat első napján kihirdették az év ökoturisztikai létesítményeit is, melyen a Tiszavirág Ártéri Sétaút és Tanösvény III. helyezést ért el.

Tisza-tó kemping

Tisza-tó kemping

A Tisza-tó kemping a Tisza-tó kapujában, Poroszlón található. A csodálatos szépségű természetvédelmi terület partján, ligetes parkban fekvő kemping várja az aktív pihenésre vágyókat. Lakókocsival vagy sátorral árnyas fák alá lehet letáborozni. A kemping területén faház (szerű) guruló bungalowk is várják a nyugodt pihenésre vágyókat. A kempingtől 30 méterre található a kikötő, ahonnan kenuval, motorcsónakkal indulhatnak kedves vendégeink a vadregényes tó, és a csendes horgászhelyek felfedezésére.Horgász vendégeink lakókocsi tárolást is igénybe vehetnek. Hogász jegyet a szállástól 50 m-re lehet venni. Az 50 méterre lévő szabad strand a gyermekek öröme, finoman simogató, sekély vizével.

Tuti menü