Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tisza-tó linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Tiszai - X TREME [6. oldal]
részletek »

Tisza-tó képes leírás: Tiszai - X TREME [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tisza-to.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 97 db
Tiszai horgászat - Horgász Mánia

Tiszai horgászat - Horgász Mánia

Amikor először kézbe kaptam az Energo Team Power Picker botját, azonnal kiderült, hogy az XXX Strong felirat nem csupán reklámfogás. Már szárazon érezni lehetett az erejét, amin semmi csodálkoznivaló nincs, ha jobban szemügyre vesszük a pálcát.

Tiszanána

Tiszanána

Engedje meg, hogy néhány mondattal bemutassan Önnek községünket. A bevezetőben utalt 'otthon' - nekem heves megye ezer éves földjén, a szőke Tisza partján , Tiszanánán található. Keleten Saruddal, északon Kömlővel, nyugaton Kiskörével határos. -Déli határát a Tisza folyó alkotja, mely a községtől 5 km -re fekszik. A község határa a Mátra Bükkalja, hevesi homokhát és a Tiszavölgye nagy tájegységen belül a Tiszavölgye tájhoz tartozik. Felszíne alföldi sík. A tengerszint fölötti magassága átlag 100 méter. A Tiszától néhány kilométerre északra eső, szabályos alaprajzú, út menti falu, déli és északkeleti részén egy- egy templommal. Kisköre, Poroszló és Füzesabony irányában vezető útjai révén az országúti közlekedés kisebb jelentőségű gócpontja.

Tiszaörs

Tiszaörs

Köszöntjük Tiszaörs község Honlapján! Hatta József Polgármester köszöntője: Remélem, hogy sokan látogatják honlapunkat, szereznek tudomást mindennapjainkról, követni tudják a falu fejlődésének állomásait. Minden kedves látogatót, érdeklődőt szeretettel várunk rendezvényeinken, gyógyfürdőnkbe.

Tiszaroff

Tiszaroff

Tisztelt Látogató! Üdvözlöm, Tiszaroff község Önkormányzat Képviselőtestülete nevében. Kérjük Önt, ha községünk felkeltette érdeklődését látogasson el hozzánk, és legyen a vendégünk. ' Tiszaroffnak van múltja, van jelene és lesz jővője! '

TiszaTanya

TiszaTanya

Tanyánkat Tiszainokán, egy másfél hektáros területre építettük fel a madárfüttyre és nyugalomra vágyó Vendégeink számára. Tanyánk tíz kilométer sugarú környezetében 5 gyógy-, illetve termál-strandfürdő található.

Tiszavalk

Tiszavalk

Tiszavalk - a Tisza-tó egyik legészakabbra fekvő alig 400 lelket számláló kis falva páratlanul gazdag növény- és madárvilággal, valóságos horgászparadicsommal, hínárok közt előbukkanó vízi labirintusokkal, titokzatos útvesztőkkel ejti ámulatba látogatóit. Ez az apró település a 3. számú főúttól Mezőkövesden át közelíthető meg leginkább. Nem kis szerencséjének mondható, hogy a Tisza-tó felduzzasztását pont itt, Tiszavalk és Kisköre között kezdték meg - közel 30 éve. A falu életében azóta is meghatározó szerepet játszik a tó közelsége, hiszen a Tiszavalki-öblöt és környékét évente több tízezren keresik fel páratlan természeti értékei miatt.

Túra a Békatutajjal

Túra a Békatutajjal

A túrára akár 1-2-3-4 napra is lehet jelentkezni! Szervezünk 7 napos túrát (júni 15-22) és hétvégi túrákat is. Minek menjek egy unalmas tóra evezni? - kérdezik, akik voltak már vízitúrán. A válasz egyszerű. Azért, hogy ez a kérdés soha többé ne merüljön föl. A Tisza-tó zegzugos csatornáival, nádasaival, surranóival talán a legváltozatosabb hazai víz. Páratlan szépségei csak a Kis-Balaton csodás evezős útjaihoz hasonlíthatók.

Utazás - Tisza-tó

Utazás - Tisza-tó

Kényeztesd magad Te is egy Tisza-tavi A Bónusz Brigád nap mint nap azon van, hogy tagjainak megszervezze a legjobb bónuszokat. Ennek hála a látogatók szuper 50-90%-os akciókkal kérhetik az utazást Tisza-tóra. Eme bónuszoknak a megkapásához nincs szükség másra, mint hogy elég embert érdekeljen az ajánlat. Ha az egyik Tisza-tavi utazásra érdeklődés hiánya miatt nem jön össze a bónusz, az azt addigra megvásárló egyének visszakapják a pénzüket! Így nem veszíthetsz semmit. Ha érdekelnek a részletek, látogass el az oldalra!

Végh-Ház

Végh-Ház

Nevem Végh Mihályné. Településünkön 1989-ben elsként kezdtem magán szállásadással foglalkozni. Az elmúlt 15 évben vendégeim ( mind a külföldiek, mind a belföldiek ) az általam nyújtott szolgáltatással tökéletesen meg voltak elégedve, ezért rengeteg visszajáró vendégre tettem szert.

Hirdetés
Vitorlás Vendégház - Abádszalók

Vitorlás Vendégház - Abádszalók

A Tisza-tó egyszerre ad meg mindent a kalandvágynak, a szemnek, az érzékeknek, s a gyomornak. A zsibongó strand, a természeti ritkaságok, a horgászat, a vízi sportok, kulturális és szórakoztató programok valamint a gasztronómia felejthetetlen élményt nyújtanak. A 127 km2 nagyságú Tisza-tó egyedisége abból adódik, hogy egy időben más-más arcát mutatja az idelátogató, pihenni, kikapcsolódni, élményekben gazdagodni vágyó turistáknak.

Vízitúrák szervezése

Vízitúrák szervezése

A túrák többnyire a tiszafüredi Albatrosz kikötőből indulnak, nagy helyismerettel és tapasztalattal rendelkező szakképzett túravezetőkkel. A kikötő jó minőségű és teljes körű felszereltsége és a vezetők gyakorlata és ismeretei garantálják, hogy minden résztvevő kellemes élményekkel, hasznos és érdekes ismeretekkel gazdagodik. A természeti értékek hosszú távú megőrzésének érdekében túráinkon kizárólag evezős hajókat használunk.

X-TREME PAINTBALL ABÁDSZALÓKON!

X-TREME PAINTBALL ABÁDSZALÓKON!

Várunk a strand területén kialakított pályánkon! Amit mi adunk: Marker (fegyver), lőszer, védőruházat. Amit neked kell hoznod: magad, adrenalin, a barátaid. Június 15-én megnyitottuk paintball pályánkat az abádszalóki strand területén. Pályánkon lehetőség nyílik 3-3 főtől 7-7 főig terjedő létszámú csapatok játéká-ra, melyhez minden szükséges felszerelést biztosítunk. Mi is ez az egész? Egy amolyan városi legenda szerint a játék valahol az amerikai prériken kezdett formálódni, ahol marhapásztorok azzal múlatták üres idejüket, hogy a marhák meg-bélyegzésére használt festékpatronokkal lövöldöztek egymásra.

Tuti menü