Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tisza-tó linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Információs - Pusztaház [3. oldal]
részletek »

Tisza-tó képes leírás: Információs - Pusztaház [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tisza-to.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 97 db
Információs portál

Információs portál

A Tisza-tó egy olyan információs portál, mely a Tisza-tavi régió vállalkozásainak, önkormányzatainak, civil szervezeteinek valamint kulturális intézményeinek kíván színvonalas megjelenési lehetőséget biztosítani, az általános témák felvonultatása mellett, alapvetően a turisztikára koncentráló speciális tartalom előtérbe helyezésével. Az oldal segíteni kíván a leendő turistáknak is, akik utazásuk előtt, ill. során tájékozódni kívánnak kiválasztott úti céljukról. A portál részét képezi egy szállásfoglalási rendszer is, ami a szállásadók számára biztosítja az egyre gyorsabban terjedő internetes foglalás lehetőségét.

Karkusz család

Karkusz család

A strandhoz 500 méterre klímával ellátott 2 szobás, 4 + 2 férőhelyes, fürdőszobás, teljesen felszerelt, konyhával, étkezővel ellátott apartman kiadó. A kertben parkolási, bográcsolási, sütés-főzési lehetőséggel várjuk kedves vendégeinket. (Az idegenforgalmi adó mértéke 18 - 70 év között: 300 Ft/fő/éj)

Katona Vendégház, Tiszafüred

Katona Vendégház, Tiszafüred

Tiszafüreden kellemes környezetben, a Termál Strand mellett, a Szabad Strandtól kb. 500 m-re kínálunk egy 30- és egy 40 m2-es apartmant, melyhez nyitott 'kiülő' teraszrész tartozik. Valamint egy tetőtéri (2 szobás, nappalis) apartmant, melyhez egy 30 m2 napozó terasz tartozik. Olcsó árainkkal, illetve előszezoni és utószezoni kedvezményekkel várjuk kedves pihenni vágyó vendégeinket! Üdülési Csekket elfogadunk! Az apartmanok tartalmaznak: felszerelt konyhát, színes TV-t, hűtőszekrényt, teraszt (kerti bútorral). Az egyik apartman akadálymentesítve van! Lehetőség van bográcsolásra, szalonna sütésre. Parkolási lehetőség zárt udvarban.

Kerékpártúra ajánlatok a Tisza-tónál

Kerékpártúra ajánlatok a Tisza-tónál

Kerékpártúra útvonalak gyűjtésével foglalkozó oldal, amely célja, hogy segítse a kerékpártúrázókat kerékpártúra ajánlatokkal, kerékpárosbarát szálláshelyek ajánlásával, kerékpáros túrázással kapcsolatos információkkal. Az útvonalak aszfaltos illetve terepen történő kerékpártúrákkal is foglalkozik, megyék szerint tematikusan csoportosítva.

Kisköre

Kisköre

Városunk hosszú, majd hétszáz éves történelmi múltra tekint vissza. Az itteni emberek régebben többnyire halászatból, földművelésből éltek, sokan messzi munkára, napszámosnak szegődtek, hogy el tudják tartani családjukat. Településünk ma is őrzi a paraszti kultúra hagyományait, melyre rendszeres hagyományőrző találkozókkal emlékezünk.

Kormorán Kikötő Tiszafüred

Kormorán Kikötő Tiszafüred

A több hektáros, a tiszai tájba illő létesítmény kényelmes, rendezett és biztonságos körülmények között várja a csónakokat, motorcsónakokat és jachtokat. Kikötőnk különlegessége a - vagyonvédelem és hullámzás szempontjából - nagy biztonságot nyújtó kikötőmedence. Itt található a sólyapálya is, amely a vízijárművek egyszerű, gyors és biztonságos vízre bocsátását szolgálja.

Kunhegyes

Kunhegyes

Nagy szeretettel köszöntöm Önöket, remélem, hogy felkeltjük érdeklődésüket és 2009-ben ellátogatnak Kunhegyesre. Településünk a Nagykunság északi peremén fekszik, közel a Hortobágyhoz és a Tisza-tóhoz. Az itt élő emberek nagyon vendégszeretők, igazi kunok, akikre mindig lehet számítani. Kunhegyes több mint 700 éves történelmi múlttal rendelkezik és rengeteg kulturális örökséggel. Büszkék vagyunk az Alföld második legnagyobb kéttornyú református templomára, amelyet Hild József tervei nyomán építettek, a Kun Kapitány házra, a szélmalomra, a műemlék jellegű nagyon szép városházánkra, melyet 1878-ban épített fel Karlik János eklektikus stílusban, a városban még ma is fennmaradó kunsági épületekre. A felújított termálfürdő kitűnő gyógyvizével és gyönyörű környezettel várja a piheni és gyógyulni vágyókat. Aki szereti az igazi kunsági ételeket és a kunhegyesi kisüsti pálinkát az szeptemberben jöjjön hozzánk vendégségbe a Mihály Napi Sokadalom híres rendezvényére. Vendégszerető lakosaink, vállalkozóink, intézményeink nevében szeretettel várunk minden kedves vendégünket, akik pihenni, szórakozni, ismerkedni jönnek szeretett városunkba, Kunhegyesre. Üdvözlettel: Szabó András polgármester

Lóháton a Tisza-tó körül

Lóháton a Tisza-tó körül

A Gulyás Lovastanya és Vendégház Tiszafüreden a Tisza-tó közvetlen közelében várja a sportot, horgászatot, természetet kedvelőket, pihenni vágyó családokat, baráti társaságokat. A Vendégház 2-3 ágyas, balkonos, fürdőszobás szobáiban kínál szálláslehetőséget vendégeinknek. Szobáink pótágyazhatóak, műholdas televízióval, hűtőszekrénnyel felszereltek. A ház hátsó udvarán bográcsolási és grillezési lehetőséget vehetnek igénybe vendégeink. Az autók elhelyezésére saját parkoló biztosított. A vizet és természetet kedvelőknek csónakkirándulásra van lehetőségük, ahol megismerhetik a Tisza-tó csodálatos növény és állatvilágát.

Magyar Országos Horgász Szövetség

Magyar Országos Horgász Szövetség

A Magyar Országos Horgász Szövetség hivatalos honlapja.A Tisza-tó horgászparadicsoma a Tisza-folyó duzzasztása következtében létrejött 127 km2-es, szigetekkel, félszigetekkel, holtágakkal rendelkező szép természeti környezetű, gazdag élővilágú víztározó. Az idelátogató, vízzel ismerkedő horgászok elé egy határtalan nyugalmat árasztó, sejtelmes és vadregényes vízivilág tárul. A tározó térre jellemző mozaikosság, a változó vízmélységű és adottságú területek, a duzzasztás időszakában és azon kívül is jó horgászati és fogási lehetőségeket nyújtanak. Szinte minden évszak kínálja a horgászati alkalmakat és horgászatilag kívánatos halfajok zsákmányolási lehetőségét. A Magyar Országos Horgász Szövetség 1974. augusztus 23. óta hasznosítója a Tisza-tó halászati jogának. A tározó építési időszakában komoly üzemszerűen folytatandó halászati elképzelések, tervek születtek, de a tározó nem végleges tervei szerinti kiépítéséhez nem történtek meg a halászat számára fontos mederrendezések, fakivágások, tuskóirtás.

Hirdetés
Maritime Kft. - hajósbolt

Maritime Kft. - hajósbolt

Beregszászi Katalin vagyok, a Maritime Kft. résztulajdonosa és ügyvezetője. A céget 1991-ben alapítottuk férjemmel azért, hogy az akkor 3 éves lányommal többet lehessek, és otthon dolgozhassak. Közös hobbink, a hajózás lett akkortól kezdve az én szakmám. Házunk garázsában indult az üzlet, a tetőtér volt az iroda, az udvaron álltak a csónakok, hajók. A mindenre elszánt hajósok már ott is, az eldugott budakalászi családi házban is megtaláltak!

Megalakult a Tisza-tavi TDM szervezet

Megalakult a Tisza-tavi TDM szervezet

Az egyesület fő céljai: A kistérség alkotóinak összefogása, munkáinak széleskörű megismertetése, kiállítások, szakmai programok szervezése. Tehetséges fiatalok felkarolása, szakmai támogatása. Évente alkotótábor szervezése és annak szakmai vezetése. A helyi, kistérségi és régiós lakosság kulturális szemléletének formálása. A Balmaz-Art Képzőművészeti Egyesület 17 taggal működik, melyből 12-en alkotóművészek és 5-en pártoló tagok. Kulturális tevékenységet folytató közhasznú szervezetként végezi munkáját.

Morotva Vendégház , Poroszló

Morotva Vendégház , Poroszló

Köszöntöm Önt a Morotva Vendégház honlapján. A Tisza-tó mellett, Poroszlón várjuk kedves vendégeinket. Nyugodt falusi jellegű környezetben biztosítunk tartalmas, élményekben gazdag üdülésre lehetőséget.

Nádas Panzió

Nádas Panzió

Köszöntjük a kedves, régi és új vendégeinket a Nádas Panzió Tiszafüred honlapján! Engedje meg, hogy bemutassuk a Tisza-tó mellett fekvő Nádas Pihenőpark nyújtotta lehetőségeket és a kibővült szolgáltatásokat, melyek között minden évszakban talál Önnek megfelelőt. A családosan kikapcsolódni vágyókat szabadtéri medence, napozóterasz, szauna, mini golfpálya, műfüves sportpálya és a Tisza-tó csodálatos vízi világa várja. Egyéni igénye szerint az alábbi programokat is megszervezzük Önnek: lovaglás, pusztakocsikázás, csónaktúra, Tisza-tavi tanösvény látogatás, kerékpártúra, offroad vagy terepjáró túra, valamint madármegfigyelés a Hortobágy és a Tisza-tó festői vidékein. Pihenőparkunk megfelelő helyszín céges rendezvény, csapatépítő tréning vagy tárgyalással egybekötött céges buli lebonyolítására. Családi rendezvények - eljegyzés, esküvő, ballagás, születésnap - lebonyolítását is vállaljuk.

Napfény-vendégház

Napfény-vendégház

Abádszalókon, a Szalók Yacht Clubhoz, az Attila-öbölhöz közel 5 szobás kertes családi ház kiadó. 5 db 2 ágyas szoba, amelyek igény esetén pótágyazhatóak. Parkosított udvar, hatalmas fedett terasz kényelmes fa kerti bútorokkal. A teraszon beépített tűzhely és kemence található. Felszerelt konyha, szintenként fürdőszoba és külön WC. Az emeleten a galériában klimatizált társalgó. Parkolás zárt udvarban. Kerti sütés-főzési, bográcsozási, grillezési lehetőség. A szállóvendégeink részére stepper és fitnesz kerékpár-használati lehetőség.

Netszállás- Túrázás a Tisza-tónál

Netszállás- Túrázás a Tisza-tónál

Tisza-tó napjainkban kedvelt úti célja nemcsak a horgászoknak, a vízi sportok szerelmeseinek, hanem kiváló kirándulóhely gyermekes családoknak is. A környék nevezetességei, sok falu megőrzött népi kulturális emlékei tovább színesítik a tartalmas kirándulást, ha Ön a Tisza-tó vidékét választja. Tisza-tó kiválóan alkalmas vízitúrákhoz, a tó körül pedig gyalogos és kerékpáros felfedezések egyaránt tehetők.A szállások jelentős része a térségben magánszálláshelyeken működik, de a hotelek is egyre többféle, sokszor akciós ajánlattal szolgálnak, a pihenés, üdülés, nyaralás céljára, a Tisza-tó környékén a legváltozatosabb szállások találhatóak. Jelentős a gyógy turizmus miatt idelátogató vendégek száma is, számos gyógyfürdő, wellness programokat kínáló szállás, travel iroda kapcsolódik a Tisza-tó környékéhez. A tó környékén az utóbbi években a turisztikai szolgáltatások színvonala egyértelműen emelkedett.

Poroszló

Poroszló

Településünk a Tisza-tó jobb partján, az egyik legnagyobb településként, a 33-as főközlekedési út mentén fogadó települése a Tisza-tóhoz látogató vendégeknek. A tó területe 127km2, melynek 60%-a zsombékos és száraz terület. Településünkhöz a tó 55%-a tartozik közigazgatásilag. Szálláshelyeink nívósak és a kor követelményeinek megfelelően működnek. A vendéglátók kedvesek, figyelmesek, Önökért dolgoznak.

Pusztaház - Tiszafüred

Pusztaház - Tiszafüred

Üdülőnk Tiszafüreden, a Tisza-tó szívében, a hortobágyi pusztától nem messze található. A létesitményt 2002 óta dr. Rainer Fietzek vezeti. Az egész területet alapjaitól felújittatta és parkszerű refugiummá alakitotta. A szeretö gonddal felújított 3 régi parasztház tágas környezetben, mintegy 4.000 m2 területen fekszik. A házak megőrizték a hagyományos rusztikus stílust, de ma már nem nélkülözhetik a legmodernebb lakáskomfortot sem. A teljes felújítással az öreg, tipikus magyar parasztházak eredeti bája nem veszett oda. - bizonyítják a felújított antik bútorok - minden ház nádtetős - családias megjelenésű, parkszerű környezet - minden ház téliesített, központi fűtés, részint padlófűtés van - vadonatúj vizesblokkokat építettünk - modern, teljes felszereltségű konyháink vannak - új hálószobaberendezés található, mely allergiások számára is biztosítja a gondtalan pihenést. Pihenje ki magát, élvezze az egyedülálló, páratlan természetet, fürödjön minden nap másmilyen termálvízben, fogja ki élete legnagyobb halát, kóstolja meg a finom ételeket, igyon világhírű borokat, és mellesleg váljon e táj szakértőjévé a segítségünkkel, mármint ha Ön is úgy akarja.

Tuti menü