Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cég képes leírás - Tisza-tó.tlap.hu
részletek »

Cég - Tisza-tó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tisza-to.tlap.hu » Cég
Keresés
Találatok száma - 4 db
Szabics kikötő és Szabadidőpart

Szabics kikötő és Szabadidőpart

Az élő Tisza legnagyobb horgász- és jachtkikötője... A természeti szépségekben gazdag környezetben épült kikötő, nemcsak a folyón, hanem egy védettebb medencés kikötőben is kínálja biztonságos szolgáltatásait. A kikötő a horgász és vizisport szezonban éjjel-nappal felügyelve, folyamatosan üzemel. Gondoskodni tudunk a vizijárművek biztonságos téli tárolásáról, védelméről is. Kikötőhely bérelhető éves, havi vagy akár napi időszakra is. Sólyapályánkon a bonyolultabb vízre bocsátási ill. kiemelési feladatokat is nagy gyakorlattal és teljes felelősséggel végezzük. Vállalunk műszaki mentést, bevontatást, üzemanyag ellátást, hajó- és motor-szervizelést. Parti szolgáltatásainkkal (szálláshely, étterem, büfé, hajószalon, szabadtéri sütés-főzés, WC, és mosdóhasználattal) is igyekszünk 'hajós' vendégeink kényelmét szolgálni.

Tisza-tavi Ökocentrum - Poroszló

Tisza-tavi Ökocentrum - Poroszló

A TISZA-TAVI ÖKOCENTRUM Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság célja, hogy egy olyan Tisza-tavi turisztikai központot hozzon létre és működtessen, mely nemcsak hazánkban, de Európában is több szempontból egyedülálló látványosság. Látogatócentrumunk a modern technikai vívmányokat felhasználva kínál szórakozási, tudományos és oktatási lehetőségeket az ide érkező érdeklődőknek. Az Ökocentrum a Tisza-tavat és környezetét széleskörűen és látványosan mutatja be. Célunk azt is, hogy oktató, nevelő funkciókat is betöltsön az intézmény. Ennek kapcsán jelentős hangsúlyt fektettünk az általános- és középiskolák biológia tananyagának kiegészítő, gyakorlati oktatására, valamint a felsőfokú oktatási intézmények hallgatóinak tudományos ismeretekre épülő oktatására.

Tisza-Tó Security Bt.

Tisza-Tó Security Bt.

Tisza-Tó Security Bt. Kaputelefon rendszerek telepítése, riasztórendszerek szerelése, kamerás megfigyelőrendszerek telepítése, 24 órás távfelügyelet, kivonuló szolgálat Szolnok, illetve Abádszalók területén.

Tiszafüredi ingatlanok

Tiszafüredi ingatlanok

Dr.Soós Péter ügyvéd és egyben ingatlanközvetítő vagyok. Tiszafüreden és környékén közvetítek ingatlanokat, melyek házasingatlanok, üdülőingatlanok, beépíthető telkek, külterületi ingatlanok stb. Megújult oldalammal,-melynek teljes feltöltése folyamatban van-,szeretném, ha mindenki rátalálna a kívánságának megfelelő ingatlanra. Minden érdelődést szívesen várok, és jó böngészést kívánok!

Tuti menü