Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sport képes leírás - Tisza-tó.tlap.hu
részletek »

Sport - Tisza-tó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tisza-to.tlap.hu » Sport
Keresés
Találatok száma - 6 db
Csónaktúrák a Tisza-tavon

Csónaktúrák a Tisza-tavon

Motoros csónaktúrák. Fotótúrák a Tisza-tavi madárrezervátumba. A hortobágyi Nemzeti Park által védett területek látogatása. Motoros csónatúrák a természetvédelmi területre! Fotózás a madárrezervátumban!

Lóháton a Tisza-tó körül

Lóháton a Tisza-tó körül

A Gulyás Lovastanya és Vendégház Tiszafüreden a Tisza-tó közvetlen közelében várja a sportot, horgászatot, természetet kedvelőket, pihenni vágyó családokat, baráti társaságokat. A Vendégház 2-3 ágyas, balkonos, fürdőszobás szobáiban kínál szálláslehetőséget vendégeinknek. Szobáink pótágyazhatóak, műholdas televízióval, hűtőszekrénnyel felszereltek. A ház hátsó udvarán bográcsolási és grillezési lehetőséget vehetnek igénybe vendégeink. Az autók elhelyezésére saját parkoló biztosított. A vizet és természetet kedvelőknek csónakkirándulásra van lehetőségük, ahol megismerhetik a Tisza-tó csodálatos növény és állatvilágát.

Maritime Kft. - hajósbolt

Maritime Kft. - hajósbolt

Beregszászi Katalin vagyok, a Maritime Kft. résztulajdonosa és ügyvezetője. A céget 1991-ben alapítottuk férjemmel azért, hogy az akkor 3 éves lányommal többet lehessek, és otthon dolgozhassak. Közös hobbink, a hajózás lett akkortól kezdve az én szakmám. Házunk garázsában indult az üzlet, a tetőtér volt az iroda, az udvaron álltak a csónakok, hajók. A mindenre elszánt hajósok már ott is, az eldugott budakalászi családi házban is megtaláltak!

Túra a Békatutajjal

Túra a Békatutajjal

A túrára akár 1-2-3-4 napra is lehet jelentkezni! Szervezünk 7 napos túrát (júni 15-22) és hétvégi túrákat is. Minek menjek egy unalmas tóra evezni? - kérdezik, akik voltak már vízitúrán. A válasz egyszerű. Azért, hogy ez a kérdés soha többé ne merüljön föl. A Tisza-tó zegzugos csatornáival, nádasaival, surranóival talán a legváltozatosabb hazai víz. Páratlan szépségei csak a Kis-Balaton csodás evezős útjaihoz hasonlíthatók.

Vízitúrák szervezése

Vízitúrák szervezése

A túrák többnyire a tiszafüredi Albatrosz kikötőből indulnak, nagy helyismerettel és tapasztalattal rendelkező szakképzett túravezetőkkel. A kikötő jó minőségű és teljes körű felszereltsége és a vezetők gyakorlata és ismeretei garantálják, hogy minden résztvevő kellemes élményekkel, hasznos és érdekes ismeretekkel gazdagodik. A természeti értékek hosszú távú megőrzésének érdekében túráinkon kizárólag evezős hajókat használunk.

X-TREME PAINTBALL ABÁDSZALÓKON!

X-TREME PAINTBALL ABÁDSZALÓKON!

Várunk a strand területén kialakított pályánkon! Amit mi adunk: Marker (fegyver), lőszer, védőruházat. Amit neked kell hoznod: magad, adrenalin, a barátaid. Június 15-én megnyitottuk paintball pályánkat az abádszalóki strand területén. Pályánkon lehetőség nyílik 3-3 főtől 7-7 főig terjedő létszámú csapatok játéká-ra, melyhez minden szükséges felszerelést biztosítunk. Mi is ez az egész? Egy amolyan városi legenda szerint a játék valahol az amerikai prériken kezdett formálódni, ahol marhapásztorok azzal múlatták üres idejüket, hogy a marhák meg-bélyegzésére használt festékpatronokkal lövöldöztek egymásra.

Tuti menü