Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kemping képes leírás - Tisza-tó.tlap.hu
részletek »

Kemping - Tisza-tó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tisza-to.tlap.hu » Kemping
Keresés
Találatok száma - 4 db
Adler Camping Sarud

Adler Camping Sarud

A Sarudra ellátogató vendégek a Tisza-tó adta lehetőségek összességét egy helyen tudják igénybe venni. Mi erre a garancia?! A Kis-Tisza, az Élő-Tisza közelsége, valamint a Sarudi-medence, mely egy nyugalmas öböl, amit a nagy tófelszíntől náddal borított szigetecskék fűzére választ el. Ily módon az öböl belső felszíne védett a hullámveréstől, a zavaró szelektől, ezzel kellemes strandolást, csónakázást, horgászást biztosít.

Füzes Camping

Füzes Camping

A Tisza-tó a vízpartot kedvelők Mekkája, gyorsan melegedő selymes vizével, csendes horgászhelyeivel, romantikus szigeteivel, homokos partjával, egyedüli madár- és növényvilágával. Szörfözés, vízisíelés, horgászat, fürdés, óriáscsúszda, vízisportszer (Yet-ski, vízibicikli, kajak-kenu, motorcsónak) kölcsönzési lehetőségek várják a víz és a napfény szerelmeseit. Ebben a gyönyörű környezetben Abádszalókon, a Füzes Camping - Panzió és Strandfürdő 3 hektáros területén, ős fűzek alatt több száz sátorhellyel, komfortos lakókocsihelyekkel, faházakkal, panziószobákkal és melegített vizű strandfürdővel várjuk az élményekben gazdag kikapcsolódásra vágyó vendégeinket.

Thermal Kemping és Gyógyfürdő Tiszafüred

Thermal Kemping és Gyógyfürdő Tiszafüred

Miért jöjjön Tiszafüredre? Tiszafüred Jász-Nagykun-Szolnok megye határán, a Tiszán kialakított mesterséges víztározó mellett fekszik. A Thermal Camping a termálfürdő mellett található. Vendégeink a fürdő szolgáltatásait egész nap korlátozások nélkül vehetik igénybe. A Termál Kemping 600 fő befogadására alkalmas, 3,9 ha területen fekszik a Tisza-tó fővárosának szélén, a tótól mindössze párszáz méterre. Érkezhet hozzánk lakókocsival, lakóbusszal, vagy akár sátorral is. A 116 db számozott hely közül úgyis megtalálja a legszimpatikusabb helyet, ahol az áramellátás is biztosított.

Tisza-tó kemping Poroszló

Tisza-tó kemping Poroszló

A Tisza-tó kemping a Tisza-tó kapujában, Poroszlón található. A csodálatos szépségű természetvédelmi terület partján, ligetes parkban fekvő kemping várja az aktív pihenésre vágyókat. Lakókocsival vagy sátorral árnyas fák alá lehet letáborozni. A kemping területén faház (szerű) guruló bungalowk is várják a nyugodt pihenésre vágyókat. A kempingtől 30 méterre található a kikötő, ahonnan kenuval, motorcsónakkal indulhatnak kedves vendégeink a vadregényes tó, és a csendes horgászhelyek felfedezésére.Horgász vendégeink lakókocsi tárolást is igénybe vehetnek. Hogász jegyet a szállástól 50 m-re lehet venni.

Tuti menü